In Memoriam
Semra

Lieve Sem

maandag 5 september gingen we samen heel optimistisch naar de kliniek.
Een tumor aan je oor was de oorzaak, we lachten er nog om dat je dan weer twee dezelfde oren zou krijgen, want een jaar geleden had de dierenarts je andere oor al gekortwiekt voor dezelfde kwaal.

Maar 3 september leek het ook of je baarmoeder ontsteking kreeg dus meteen op de antibiotica, maar 5 september was het toch beter dat hij verwijderd zou worden voordat je ziek zou worden. De dierenarts heeft je helemaal onderzocht en was zeer tevreden over je gezondheid en dat op de leeftijd van bijna 10 jaar (23 september).

Om 15.30 u gingen we je weer halen maar toen werden we al een beetje bang: je had een nabloeding! De bloeding stopte in de loop van de avond. Dus we gaan de goede kant op “dachten we”.


Semra 5 weken oud

Semra tijdens haar ziek zijn
Maar woensdag werd je ziek en je kreeg een infuus, je moest daar blijven in de kliniek maar we wilden je liever thuis hebben. Na goed overleg mocht je weer met ons mee naar huis. Samen achterin de auto, ik met de infuusfles in mijn hand “toch wel komisch hoor”
De hele nacht hebben we over je gewaakt .De volgende dag knapte je weer helemaal op. 2 dagen ging het beter, maar zondag werd je weer ziek en ging het steeds met ups en downs.

Dinsdag kwam er wat viezigheid uit je wond dus meteen naar de kliniek. De wond open maken was de enige optie.

Deze operatie mocht je helaas niet overleven, toen de hechtingen er weer inzaten blies je de laatste adem uit, je kon niet meer, je was uitgestreden.
Toen we afscheid van je namen lag je er heel tevreden bij, je had de uitdrukking van: (het is goed zo).
Semra rust maar lekker uit, je hebt het verdient bedankt voor al je liefde en mooie pupjes die je ons hebt gegeven

Heel veel liefs en knuffels je baasjes.
Harry en Trudy
En natuurlijk ook Roy en Miranda


Harry en Ik willen iedereen bedanken die tijdens de ziekte van Semra en na het overlijden zo met ons hebben meegeleefd.